- Trump har gitt opp

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener president Donald Trump har gitt opp og sier at han «vifter med det hvite flagget».

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden, her iført munnbind på valgmøtet i Wisconsin, mener Donald Trump har gitt opp. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB
Demokratenes presidentkandidat Joe Biden, her iført munnbind på valgmøtet i Wisconsin, mener Donald Trump har gitt opp. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB Vis mer
Publisert

Biden dro fredag til Midtvesten for å sanke stemmer på valgmøter i Wisconsin og Minnesota, hvor han gikk løs på Trumps plan om å skrote Obamacare, refset ham for å nekte offentliggjøre selvangivelsene sine og slaktet Trumps handelspolitikk med Kina.

– Vi har ikke råd til fire nye år med Donald Trump, sa den 77 år gamle demokraten på drive-in-arrangementet i St. Paul, Minnesota.

Trump dro også til Midtvesten og holdt sine valgmøter i Iowa, Michigan og Wisconsin, hvor Biden foreløpig leder målingene i alle tre statene. Trump har ønsket å lette på tiltakene i en rekke stater for å få i gang dagliglivet igjen.

– Dersom du blir smittet, kommer du til å bli bedre, og deretter vil du bli immun, sa Trump på valgmøtet i Michigan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer