Trump fratatt sosiale medier

President Donald Trump er fratatt sine sosiale medier etter opprøret i Washington. Både Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt ham.

Både Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt Trump. Foto: MANDEL NGAN / AFP)
Både Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt Trump. Foto: MANDEL NGAN / AFP) Vis mer
Publisert

USAs president Donald Trump får ikke legge ut nye innlegg på Facebook det neste døgnet. Kontoen hans sperres i 24 timer etter regelbrudd.

Trump la ut meldinger på Facebook under og etter opprøret i Washington, og Facebook sier meldingene inneholdt to klare regelbrudd.

– Det resulterer i en blokkering i 24 timer, noe som gjør at han ikke kan legge ut meldinger i den perioden, sier en talsmann for Facebook ifølge New York Times-reporter Mike Isaac.

Twitter stenger konto i tolv timer

– På grunn av den enestående og pågående voldelige situasjonen i Washington DC, har vi bedt @realDonaldTrump slette tre Twitter-meldinger som ble postet tidligere i dag og som er alvorlige brudd på våre regler, skriver Twitter.

Selskapet legger til at presidentens konto stenges i tolv timer, og at den vil forbli stengt dersom meldingene ikke er slettet innen tolvtimersperioden har gått ut.

Det betyr at det ikke vil komme flere meldinger fra Trump på en stund. I tillegg har Det hvite hus innført nedstengning, som betyr at de ikke vil komme med offisielle uttalelser fra presidenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer