Trump forsvarte drapet på iransk general i valgkamptale

I en tale på et valgkamparrangement i Milwaukee i Wisconsin forsvarte president Donald Trump igjen droneangrepet på den iranske generalen Qasem Soleimani.

President Donald Trump forsvarte i en tale på et valgkamparrangement drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
President Donald Trump forsvarte i en tale på et valgkamparrangement drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Trump gjentok påstanden om at Iran planla angrep mot flere amerikanske ambassader, skriver The Guardian.

– Dersom jeg ikke drepte ham, så la oss si at vi hadde mistet tre, fire, fem ambassader, sa Trump i talen. Han kalte også Soleimani en drittsekk.

Qasem Soleimani ble likvidert i et amerikansk angrep 3. januar.

Presidenten kommenterte også påstanden om at Bernie Sanders skal ha sagt til Elizabeth Warren at han ikke trodde en kvinne kunne vinne. Det skal ha blitt sagt i et møte mellom de to, som i lang tid har vært allierte på det demokratiske partiets venstrefløy, i 2018.

– Jeg tror ikke at Bernie har sagt det. Det tror jeg virkelig ikke, sa Trump.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer