Trump dro tidlig fra toppmøte - dukket opp her

USAs avtroppende president Donald Trump forlot G20-toppmøtet etter knappe to timer og dro i stedet til golfbanen, ifølge journalister som var sammen med ham.

President Donald Trump spiller golf i Virginia lørdag etter å ha forlatt G20-toppmøtet der koronapandemien står høyt på agendaen. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB
President Donald Trump spiller golf i Virginia lørdag etter å ha forlatt G20-toppmøtet der koronapandemien står høyt på agendaen. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB Vis mer
Publisert

Lederne for verdens største økonomier, de såkalte G20-landene, samlet seg lørdag foran hver sin skjerm til videotoppmøte med Saudi-Arabia som vertskap.

Den første timen tilbrakte Trump med å tvitre om innenrikspolitiske saker som hadde lite å gjøre med G20-konferansen.

Kilder sier til nyhetsbyrået DPA at Trump fikk finansminister Steven Mnuchin og økonomisk rådgiver Larry Kudlow til å vikariere for ham. Presidenten dro selv til sin egen golfklubb i Virginia, men planen er at han skal delta på toppmøtets andre og siste dag søndag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer