Conrad Black

Trump benåder bedrageridømt mediemogul

President Donald Trump har benådet en bedrageridømt mediemogul, ett år etter at mogulen skrev en flatterende biografi om presidenten.

74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix
74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Avismogulen skrev i fjor boken «Donald J. Trump: A President Like No Other».

Pressetalsperson Sarah Sanders i Det hvite hus sier at Conrad Black har gjort «store bidrag innenfor forretning og politisk teori».

Black ble i 2007 dømt til seks og et halvt år for bedrageri og tilbrakte tre og et halvt år i fengsel.

74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times, i tillegg til en nesten uendelig liste mindre aviser.

Trump har også benådet Patrick Nolan, en republikansk politiker som har stått på for reform av USAs fengselssystem.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer