74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix
74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix Vis mer

Conrad Black

Trump benåder bedrageridømt mediemogul

President Donald Trump har benådet en bedrageridømt mediemogul, ett år etter at mogulen skrev en flatterende biografi om presidenten.

Publisert

Avismogulen skrev i fjor boken «Donald J. Trump: A President Like No Other».

Pressetalsperson Sarah Sanders i Det hvite hus sier at Conrad Black har gjort «store bidrag innenfor forretning og politisk teori».

Black ble i 2007 dømt til seks og et halvt år for bedrageri og tilbrakte tre og et halvt år i fengsel.

74-åringen kjøpte sin første avis som 23-åring og endte som eier av prestisjetunge aviser som Daily Telegraph, Jerusalem Post og Chicago Sun-Times, i tillegg til en nesten uendelig liste mindre aviser.

Trump har også benådet Patrick Nolan, en republikansk politiker som har stått på for reform av USAs fengselssystem.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer