Truede dyrearter funnet utstoppet i Spania

Spansk politi har funnet en privat samling med over 1.000 utstoppede dyr, inkludert elefanter, neshorn og isbjørner, i et lager nær Valencia.

Spansk politi undersøker utstoppede dyr funnet på et lager nær Valencia i Spania. Foto: Guardia Civil via AP / NTB.
Spansk politi undersøker utstoppede dyr funnet på et lager nær Valencia i Spania. Foto: Guardia Civil via AP / NTB. Vis mer
Publisert

Det er den største slike samlingen som noensinne er funnet i Spania, opplyste politiet søndag. Totalt 405 av de utstoppede dyrene var av truede dyrearter.

En spansk politibetjent undersøker en utstoppet krokodille funnet i et lager nær Valencia i Spania. Lageret inneholdt over 1.000 utstoppede dyr. Foto: Guardia Civil via AP / NTB.
En spansk politibetjent undersøker en utstoppet krokodille funnet i et lager nær Valencia i Spania. Lageret inneholdt over 1.000 utstoppede dyr. Foto: Guardia Civil via AP / NTB. Vis mer

Dyrene ble funnet i et stort lager på 50.000 kvadratmeter og var utstilt på en forseggjort måte som ligner et museum. Det ble blant annet funnet geparder, leoparder, løver, gauper, snøleoparder og krokodiller, samt dyrearter som er utdødd i naturen.

Det etterforskes nå hvor dyrene kom fra, og eieren er under etterforskning for smugling og brudd på lover for vern av truede dyrearter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer