Flyanalytiker tror på billigbilletter etter SAS-streiken

Tror prisene droppes - og at Norwegian følger etter

Streiken rammet hundretusener passasjerer. Nå skal forholdet til kundene repareres.

Flyanalytiker Hans-Jørgen Elnæs tror SAS vil senke prisene, og at Norwegian vil følge etter. (Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix).
Flyanalytiker Hans-Jørgen Elnæs tror SAS vil senke prisene, og at Norwegian vil følge etter. (Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix). Vis mer
Publisert

– Det SAS sannsynligvis kommer til å gjøre når streiken er over er å forsøke å blidgjøre markedet, både i form av billige billetter og gode tilbud til Eurobonus-kundene sine, sier Elnæs i WinAir til Dine Penger.

En time før midnatt torsdag kveld kunne endelig SAS-sjef Rickard Gustavsen fortelle at streiken var over og at de har fått på plass en ny avtale som skal sikre driften.

Over 400.000 passasjerer har den siste uken blitt rammet av streiken. Også fredag er så langt 61 avganger innstilt fra Norges flyplasser.

– Én måte å vise at de ønsker å gi noe tilbake, er å komme med noen tilbud, det tipper jeg de har i planleggingsboken sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer