Trondheim: Over 250 gjester må i karantene

Hornemansgården i Trondheim er midlertidig stengt etter påvist korona hos en person knyttet til driften. Over 250 gjester må i ti dagers karantene.

Over 250 gjester må i karantene etter arrangement på Hornemansgården i Trondheim i helga. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Over 250 gjester må i karantene etter arrangement på Hornemansgården i Trondheim i helga. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Gjestene har deltatt på to arrangement fredag 31. juli og lørdag 2. august. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyser kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune i en pressemelding.

De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på koronasmitte.

Hornemansgården ligger på Torvet i Trondheim og er et av byens store trepaleer fra 1700-tallet. Gården er i dag aktivitetssenter med blant annet kafé og frisør.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer