Trondheim får ikke tak i mange eldre som skal vaksineres

Trondheim kommunene oppnår ikke kontakt med mange over 85 år som skal vaksineres for koronaviruset.

Publisert

– Vi har sendt brev i posten til de over 85 år som vi ikke har fått kontakt med, og håper det kan føre til at disse melder seg for time til vaksinering. Trondheim kommune oppfordrer også pårørende til å være oppmerksom på dette, sier kommunikasjonsrådgiver Rolf Ivar Svensli i en pressemelding.

Pårørende kan bestille time til vaksinering på vegne av de eldre enten ved å ringe koronatelefonen eller bruke sin egen bank-ID.

Tirsdag registrerte kommunen tre nye koronatilfeller. Alle er menn og har mildt sykdomsforløp. Én er smittet av kjent nærkontakt til den sørafrikanske virusmutasjonen, mens de andre er smittet i utlandet.

Trondheim lettet på koronatiltakene tirsdag. Det ble blant annet bestemt at en rekke virksomheter kan åpne igjen, og påbudet om hjemmekontor fjernes, I tillegg kan NTNU-campusene åpne igjen, og det er ikke lenger skjenkestopp klokka 22.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer