Trøndelag: Mann pågrepet for seksuelle overgrep

En mann i 30-årene fra Trøndelag er varetektsfengslet i fire uker for seksuelle overgrep mot to mindreårige barn.

Publisert

Mannen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, på grunn av bevisforspillelsesfare, opplyser Trøndelag-politiet.

– Politiet er i gang med etterforskning og den er i tidlig fase. Vi skal blant annet gjennomføre flere avhør og gå igjennom beslag, sier politiadvokat Line Novstad Klungreseth i Trøndelag politidistrikt.

– Etterforskningen så langt har ført til at vedkommende er siktet for seksuelle overgrep mot to mindreårige. Politiets hovedfokus er å avdekke om det har skjedd overgrep og i hvilket omfang. Vi har også fokus på å følge opp de berørte i saken, sier hun.

Mannens forsvarer, Maria Brun Haugnes, sier til Adresseavisen at han samtykket til fengsling og har erkjent straffskyld.

– Siktede er klar over sakens alvor og er lei seg for at han har såret personer rundt seg. Han har brev- og besøksforbud i fengselet, noe som oppleves ekstra tøft, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer