Tron Simen Lien (66) ble drept i politiskyting på Jaren

Det var Tron Simen Lien (66) som ble skutt og drept av politiet i en politiaksjon på Jaren forrige mandag.

Politiet skjøt og drepte en mann i 60-årene på Jaren mandag kveld i forrige uke. Mannen hadde forskanset seg i sin egen bolig og nektet å snakke med politiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Politiet skjøt og drepte en mann i 60-årene på Jaren mandag kveld i forrige uke. Mannen hadde forskanset seg i sin egen bolig og nektet å snakke med politiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Bistandsadvokat Svein Holden opplyser til avisen Hadeland tirsdag ettermiddag at de pårørende ikke lenger har innvendinger mot at avdødes navn offentliggjøres.

Lien bodde alene i sin bolig i Moveien på Jaren. Han etterlater seg to barn, to barnebarn og fire søsken. Han blir bisatt fredag 23. august fra Jølstad seremonirom på Jaren.

Politiet bekreftet før helgen at det var personell fra beredskapstroppen som løsnet skutt under den åtte timer lange politiaksjonen der politiet skal ha blitt angrepet med machete, etsende væske og motorsag.

Aksjonen endte med at politiet skjøt og drepte den 66 år gamle mannen, som ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten, døde av skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer