Mexico

Trodde knapt sine egne øyne: - Marsboerne har ankommet

Folkevalgte i Mexico trodde knapt sine egne øyne da de under en kongresshøring fikk presentert det som påstås å være levninger etter to mulige romvesener.

Bildet viser en av de «ikke-menneskelige» levningene som hevdes å ha blitt funnet i Peru i 2017. Foto: Daniel Cardenas / Anadolu Agency

Bildet viser en av de «ikke-menneskelige» levningene som hevdes å ha blitt funnet i Peru i 2017. Foto: Daniel Cardenas / Anadolu Agency

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdagens seanse ble møtt med vantro og er siden latterliggjort i sosiale medier, men en omstridt journalist og forsker holder fast ved at det dreier seg om «ikke-menneskelige» levninger.

Jaime Maussan hevder å ha funnet levningene i Peru i 2017. Han viste dem fram da de folkevalgte i kongressen i Mexico tirsdag diskuterte om det kan eksistere liv på andre planeter enn jorda.

– Dette er ikke-menneskelige individer. Vi ønsker ikke å kalle dem utenomjordiske, for det vet vi ikke, sa Maussan da han viste fram de to små og grå mumiene.

Ifølge Maussan har karbondatering vist at levningene er rundt 1000 år gamle.

– Denne seansen viser hvilken forakt dette landet har for vitenskap, lyder en av kommentarene i sosiale medier etter kongresshøringen.

– Marsboerne har nå ankommet, lyder en annen latterliggjørende kommentar.

Maussan ba om høringen etter at en tidligere etterretningsoffiser under en kongresshøring i USA i sommer anklaget amerikanske myndigheter for å skjule beviser for at menneskene ikke er alene i universet.

Den amerikanske romfartsadministrasjonen Nasa skal torsdag legge fram en rapport om uidentifiserte flygende gjenstander, såkalte UFO-er, som enkelte hevder er tegn på utenomjordisk liv.

(©NTB)