Vis mer

Trodde du våren hadde kommet? Onsdag kan det bli snø

Nå er det slutt på finværet.

(upublisert) Opprettet
Sør-Norge har vært preget av strålende sol og temperaturer opp mot 20 grader de siste dagene. Men nå tar det slutt. Temperaturene faller merkbart de neste dagene og onsdag kan vi våkne til snø i innlandet. Har du lagt om til sommerdekk bør du med andre ord la bilen stå eller kjøre svært forsiktig.

Snøværet Østafjells vil avta tidlig onsdag formiddag, men temperaturen ligger an til å holde seg lave ut uka.

«Våren er lunefull. Sommer i dag, snø i morgen. Natt til onsdag kommer kong vinter på snarvisitt Østafjells, 1-2 cm snø. Husk vinterdekk!»

Det melder Meteorologisk institutt på Twitter. De har også sammenfattet et dikt om været som preget Østlandet for tiden:


Oslo


I Oslo er det ventet snø fra klokka 05.00 og frem tid tidlig formiddag. Etter hvert som temperaturen stiger, vil snøen går over til å bli sludd. Se langtidsvarselet fra Oslo her.


Halden


Det er ventet noe nedbør i form av våt snø og regn onsdag formiddag. Sola titter frem i løpet av dagen, med temperaturen vil ligge på rundt fire grader. Se langtidsvarselet for Halden her.


Larvik


Dagen starter med regn i Larvik. Temperaturen er langt lavere enn i helga, men Vestfold-byen slipper unna snøfall. Det ligger an til å bli grått frem til og med lørdag. Da er det meldt strålende sol. Se langtidsvarselet for Larvik her.


Notodden


Det ventes nedbør i form av sludd i i morgentimene. Dette vil etter som temperaturen stiger gå over til regn, men avtar i løpet av formiddagen. Også torsdag er det ventet nedbør. Se langtidsvarselet for Notodden her.


Hamar


Hamar slipper unna snøen natt til onsdag, men spares ikke for minusgrader. Sola vil titte frem og temperaturen kommer til å stige noe utover dagen, men vil ligge på rundt fire plussgrader. Se langtidsvarselet for Hamar her.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.