Trekkes fra markedet – fare for glassbiter

Yoghurtnøtter i løsvekt og i beger på 200 gram fra Den lille nøttefabrikken trekkes fra markedet. Årsaken er fare for at det kan være glassbiter i produktene.

Yoghurtnøtter i løsvekt og i beger på 200 gram fra Den lille nøttefabrikken trekkes fra markedet. Foto: Politiet / NTB
Yoghurtnøtter i løsvekt og i beger på 200 gram fra Den lille nøttefabrikken trekkes fra markedet. Foto: Politiet / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brynhild opplyser i en pressemelding at de velger å trekke tilbake produktet etter funn av én glassbit. Brynild beklager hendelsen på det sterkeste.

– For Brynild som står bak Den Lille Nøttefabrikken er det viktig å levere i tråd med våre strenge kvalitetskrav, og vi har omfattende rutiner og tiltak på plass for å sikre at våre produkter alltid er trygge å spise, skriver de i pressemeldingen.

Butikker som selger produktet, er varslet, og alle produkter som kan være berørt, er fjernet fra hyllene.

Tilbaketrekkingen gjelder yoghurtnøtter i beger på 200 gram med best før-dato 7.12.22 og 8.12.22 og yoghurtnøtter i løsvekt med best før-dato 21.1.23 og 2.2.23.

(©NTB)

DIREKTE: Under en direktesending på NRK dukket plutselig en uventet gjest opp. Video: NRK / Dagbladet TV Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer