Trekker tilbake flere lakseprodukter

Fiskeprodusenten Troll Salmon trekker tilbake seks ulike lakseprodukter fra butikkhyllene etter mistanke om smitte av en bakterie på produksjonsbåndene.

Troll Salmon har valgt å trekke tilbake produkter av denne typen med røkt laks etter mistanke om bakteriesmitte. Foto: Troll Salmon / NTB
Troll Salmon har valgt å trekke tilbake produkter av denne typen med røkt laks etter mistanke om bakteriesmitte. Foto: Troll Salmon / NTB Vis mer
Publisert

Tilbaketrekningen omfatter tre pakker med henholdsvis 100g, 120g og 250g røkt laks i skiver. I tillegg gjelder det tre pakker med henholdsvis 100g, 200g og 250g røkt ørret i skiver. Produktene er markert med holdbarhet fra 17.10.22-10.11.22.

– Årsaken er mistanke om indirekte smitte av listeria monocytogenes fra et produksjonsbånd. Vi ber forbrukere som fortsatt har produkter, kaste dem eller levere tilbake til butikk for refusjon snarest, skriver selskapet i en kort pressemelding.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer