Tre unge menn i ulykke: Én livstruende skadd, to alvorlig

En ung mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på Heiveien i Vegårshei kommune i Agder.

Politiet jobber på stedet etter en alvorlig trafikkulykke i Vegårshei kommune i Agder. Foto: Elisabeth Grosvold Altenborg / NTB
Politiet jobber på stedet etter en alvorlig trafikkulykke i Vegårshei kommune i Agder. Foto: Elisabeth Grosvold Altenborg / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Tre unge menn var involvert i utforkjøringen. De er alle hjemmehørende i gamle Aust-Agder. En av dem ble fraktet til sykehus i Oslo med luftambulanse.

Innsatsleder Kurt Ulver sier til NTB at det er snakk om livstruende hodeskader.

– De to andre er kjørt til sykehus med alvorlige skader, sier Ulven til NTB.

Politiet har i 21.30-tida ikke fått noen oppdateringer fra sykehusene om hvordan det går med de tre mennene. De pårørende er varslet.

Veien på stedet er stengt, og vil være det en stund framover. Politiets krimteknikere jobber på stedet og det er bestilt bergingsbil. Veien blir trolig ikke åpnet før nærmere midnatt.

– Vi fortsetter arbeidet på stedet. Det er avhørt to vitner og som vanlig tar vi blodprøver av fører etter en slik ulykke, sier operasjonsleder John Repstad til NTB.

Politiet varslet om ulykken klokka 18.56.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer