Tre til sykehus etter bilulykke

Tre personer kom til skade i en ulykke på riksvei 52 i Lærdal natt til torsdag. Føreren av bilen ble fløyet til sykehus.

Publisert

Vest politidistrikt varslet om ulykken klokka 2.42 natt til torsdag, men det tok nesten en time før nødetatene meldte at de var kommet fram til ulykkesstedet ved Holesvingene i Borlaug på riksvei 52 mellom Lærdal og Gol.

I den første meldingen ble det opplyst at det var tre personer i bilen som var involvert. Alle skal ha vært våkne etter ulykken. I en oppdatering kort etter ankomst skriver politiet at det er mistanke om ruskjøring.

– Fører fraktet til sykehus på Ringerike med luftambulanse. To passasjerer blir kjørt i ambulanse til Voss sykehus. Ingen detaljer om skadeomfang, skriver Vest politidistrikt klokka 4.10.

Operasjonsleder i Vest politidistrikt, Vibeke Næss uttalte til Dagbladet at bilen med de tre hadde kjørt inn i en fjellvegg i en krapp sving.

Riksvei 52 ble stengt en stund etter ulykken, men ble litt før klokka 5 åpnet for trafikk igjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer