Tre gutter på 17 og 16 år er tiltalt for å ha utført en seksuell handling og et ran av en kvinne i 20-årene på Høyenhall T-banestasjon i Oslo. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Tre gutter på 17 og 16 år er tiltalt for å ha utført en seksuell handling og et ran av en kvinne i 20-årene på Høyenhall T-banestasjon i Oslo. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Tre tenåringsgutter tiltalt for ran og beføling av kvinne i Oslo

Tre gutter i tenårene er tiltalt for seksuell handling og ran av en kvinne i 20-årene på en T-banestasjon i Oslo i fjor.

Publisert

Ifølge tiltalen befølte guttene kvinnen på brystene, rumpen og i skrittet. Deretter holdt de henne fast og slo henne, før de stjal vesken hennes som inneholdt bankkort, mobiltelefon, studentkort og sminkesaker.

Hendelsen skjedde på Høyenhall T-banestasjon i Oslo natt til 25. februar 2018. De tiltalte guttene var da 15 og 16 år gamle.

Én av guttene er i tillegg tiltalt for vold mot politiet. Han skal blant annet ha sparket en politibetjent i ryggen og beinet, og forsøkt å slå ham med knyttet neve i ansiktet. Dette skjedde ifølge tiltalen da politiet hadde et ordensoppdrag i Ole Brumms vei på Stovner i Oslo i februar 2018.

Den samme gutten er også tiltalt for å ha oppbevart 11 gram hasj.

Saken kommer opp for Oslo tingrett 12. og 13. juni.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.