Tre personer utsatt for vold i Østerdalen

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter at tre personer ble utsatt for vold i Tolga i kommune i Innlandet natt til søndag.

Foto: Skjermdump.
Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert

I en pressemelding opplyser Innlandet politidistrikt at det er satt opp kontrollposter på flere veier i området. Innlandet politidistrikt får bistand fra Trøndelag politidistrikt.

– Det er per nå ikke mer informasjon politiet kan gå ut med, men politiet vil komme med mer informasjon i løpet av dagen, heter det i pressemeldingen.

Politiet etterforsker saken, og det er blant annet gjennomført flere avhør av vitner.

Etter hva lokalavisa Arbeidets Rett erfarer, skal voldshendelsen ha skjedd i Vingelen, som ligger rundt én mil vest for Tolga sentrum.

En tipser forteller til VG at vedkommende ble stoppet ved en bensinstasjon ved Ålen, og det skal ha blitt tatt bilder av registreringsnummeret på biler. En annen tipser forteller om veisperringer og søk i biler i området rundt Tynset og Tolga.

Ifølge avisa behandles to personer på legevakten.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer