Tre personer skadd i alvorlig voldshendelse i Tromsø

Tre personer er sendt til legevakt etter det politiet omtaler som en alvorlig voldshendelse i Tromsø natt til torsdag. Politiet søker etter gjerningsmenn.

Publisert
Sist oppdatert

– Det er snakk om en alvorlig voldshendelse. Vi har startet etterforskning for å avklare hva som har skjedd og forsøke å finne ut hvem gjerningspersonene er, sier operasjonsleder Robin Lindberg i Troms politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen i en leilighet ved Gyllenvang barnehage i Tromsø like før klokken 4 natt til torsdag. Det var en av de fornærmede som ringte til politiet og varslet om hendelsen.

– Tre personer er sendt til legevakt. Det er for tidlig å si noe om hvor alvorlig de er skadd, sier Lindberg.

Han sier at det har blitt brukt våpen under hendelsen, men vil ikke gå inn på hva slags type våpen.

Operasjonsleder Roy Tore Meyer sier til VG at de tre skadde er et samboerpar og en besøkende. Alle er i midten av 30-årene og er våkne etter hendelsen.

– De ble oppsøkt av flere personer som utøvde vold mot dem, sier Meyer.

Politiet vet foreløpig ikke noe om gjerningspersonene, annet enn at det var flere enn én. De hadde forlatt leiligheten da politiet kom til stedet. Politiet skriver på Twitter at de søker i området etter mulige gjerningsmenn.

De fornærmede er foreløpig ikke avhørt.

Politiet ber vitner som har sett eller hørt noe ved Gyllenvang barnehage i tidsrommet mellom klokken 3 og 5.30 natt til torsdag om å ta kontakt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer