Tre personer siktet for frihetsberøvelse i Porsgrunn

To menn og en kvinne er siktet for frihetsberøvelse i Porsgrunn, etter at en mann ble bortført i helgen.

Publisert

– Vi vurderer om vi skal ta ut siktelse på vold også, sier jourhavende jurist Sigrun Våge i Sørøst politidistrikt til Varden søndag.

Hun opplyser at en fjerde person også ble pågrepet lørdag, men at vedkommende ikke lenger har status som siktet. Alle de involverte i saken er kjent for politiet fra før og har en tilknytning til rusmiljøet.

Politiadvokaten sier det er for tidlig å gå ut med noe særlig informasjon om saken, da det er fare for bevisforspillelse. Politiet har enda ikke tatt stilling til om de tre siktede skal framstilles for fengsling, men vil konkludere i løpet av søndagen.

Den fornærmede, en mann i 50-årene, ble funnet hardt skadd og delvis bevisstløs i Porsgrunn sentrum lørdag. Politiet mener at mannen skal ha blitt banket opp og tatt med mot sin vilje fra Natthjemmet i Porsgrunn fredag kveld. Politiet fikk beskjed om episoden lørdag morgen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer