Rettssaken mot de tre mennene starter i Drammen tingrett mandag 22. juni, og retten har satt av fem dager til saken. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Rettssaken mot de tre mennene starter i Drammen tingrett mandag 22. juni, og retten har satt av fem dager til saken. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Tre menn tiltalt for voldtekt av kvinne

Tre menn i 20- og 30-årene må i juni møte i Drammen tingrett, tiltalt for voldtekt av en kvinne i 50-årene natt til 17. desember i fjor.

Publisert

Påtalemyndigheten mener de tre mennene var så voldelige og truende at kvinnen ikke så noen annen utvei enn å ha seksuell omgang med dem etter tur i en leilighet på Gulskogen, skriver Drammens Tidende.

Tre menn ble kort tid etter den angivelige voldtekten pågrepet og varetektsfengslet i saken. En av dem sitter fortsatt i varetekt på grunn av frykt for at han skal rømme landet.

De tre tiltalte mennene, som alle har utenlandsk bakgrunn, erkjenner seksuell omgang med kvinnen, men alle tre hevder det var frivillig.

Kvinnens bistandsadvokat Skjalg Jarnang sier til Drammens Tidende at kvinnen er glad for at det nå er tatt ut tiltale.

To av mennenes forsvarere sier at deres klienter nekter straffskyld.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.