Tre i varetekt for omfattende bedrageri

Tre personer er i varetekt etter at politiet siktet dem for omfattende bedrageri på Romerike. Politiet har etterforsket saken i flere måneder.

Publisert

De tre ble varetektsfengslet i fire uker tirsdag, skriver Romerikes Blad. Politiet mener det er fare for bevisforspillelse.

– Dette er en omfattende bedragerisak, og den dreier seg om bedragerier for flere millioner kroner, sier politiadvokat Mathias Emil Hager i Øst politidistrikt.

Politiet vil av hensyn til etterforskningen ikke gå ut med detaljer om hvordan bedrageriet skal ha blitt begått. Men det var et selskap på Romerike som først fattet mistanke og varslet politiet. RB erfarer at mistanken ble rettet mot en eller flere ansatte i selskapet.

– Det hele virker godt organisert. Det ser ut til at bedrageriene har pågått over flere år, sier Hager.

Ingen av de tre erkjenner straffskyld. Advokat Jørund Lægland representerer en av de tre siktede.

– Min klient sier han ikke har noen befatning med denne saken, sier Lægland.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.