Tre drept på shippingkontor i Aten

Tre mennesker ble mandag skutt og drept på et shippingkontor i Aten i Hellas, opplyser politiet. Gjerningsmannen ble funnet død på stedet.

Politiet og nødetater til stede i en forstad i Aten etter skyting på et shippingkontor. Tre mennesker ble drept i skytingen. Foto: Michael Varaklas / AP / NTB
Politiet og nødetater til stede i en forstad i Aten etter skyting på et shippingkontor. Tre mennesker ble drept i skytingen. Foto: Michael Varaklas / AP / NTB Vis mer
Publisert

Blant de drepte er eieren av shippingselskapet, samt hans svigersønn. Den 70 år gamle gjerningsmannen tok så trolig sitt eget liv, ifølge lokalt politi.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 10 mandag.

Den antatte gjerningsmannen ble funnet død med våpenet ved siden av seg, etter først å ha barrikadert seg i bygningen, ifølge det greske nyhetsbyrået ANA og flere medier i landet.

Politiet skal ha stormet lokalene og evakuert to kvinner som hadde barrikadert seg på toalettene.

En ansatt i selskapet hevder at mannen hadde sjefene i selskapet som mål, og at han ba andre ansatte forlate kontorene, skriver nyhetsbyrået AFP.

En talsperson for lokalt politi opplyser at mannen tidligere var ansatt i selskapet European Navigation, uten å gi flere detaljer om ansettelsesforholdet.

Skytingen fant sted i Glyfada, en forstad til Aten hvor mange europeiske shippingselskaper har kontorer.

(©NTB)

Mer om