Tre drept i skoleskyting i St. Louis

Ei jente, en voksen og en antatt gjerningsperson er drept i en skoleskyting i St. Louis i den amerikanske delstaten Missouri, opplyser politiet.

To personer ble drept og tre andre såret da en mann i 20-årene åpnet ild på en videregående skole i St. Louis i Missouri mandag. Gjerningsmannen ble også erklært død. Foto: St. Louis Post-Dispatch / AP / NTB
To personer ble drept og tre andre såret da en mann i 20-årene åpnet ild på en videregående skole i St. Louis i Missouri mandag. Gjerningsmannen ble også erklært død. Foto: St. Louis Post-Dispatch / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre andre ble såret under skytingen, som fant sted på en videregående skole i St. Louis mandag morgen.

Elevene ved Central Visual and Performing Arts High School barrikaderte dørene til klasserom, og flere hoppet ut av vinduer og løp ut da gjerningsmannen åpnet ild.

Ifølge elever forsøkte angriperen å ta seg inn i flere klasserom, men greide ikke å åpne de barrikaderte dørene.

Skolen ble i løpet av kort tid omringet av titalls politikjøretøy, og gjerningsmannen ble raskt stoppet.

Politiet opplyste først at han var pågrepet og i varetekt, men kort tid etter ble det opplyst at han var død. Det er ikke kjent hvordan han døde.

Identiteten til gjerningsmannen er ikke kjent, men ifølge NBC skal han ha vært rundt 20 år gammel. Det er ikke kjent om han hadde tilknytning til skolen, eller hva motivet kan ha vært.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer