Tre drept i masseskyting i Philadelphia

Tre mennesker er drept og minst elleve andre er såret i en masseskyting på gaten i den amerikanske byen Philadelphia, opplyser politiet.

Foto: Twitter.
Foto: Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skytingen skjedde i et utelivsområde i sentrum av byen sent lørdag kveld lokal tid, der det også ble meldt om skyting tirsdag.

Politiet opplyser at en person skjøt inn i en stor folkemengde. En politibetjent skjøt deretter mot en mistenkt, men det er ikke klart om vedkommende ble truffet.

– Du kan tenke deg at det var hundrevis av mennesker som bare hadde det fint på South Street, slik de gjør hver helg, da denne skytingen brøt ut, sier politiinspektør D.F. Pace på en pressekonferanse.

Avisen The Philadelphia Inquirer siterer politiet på at det kan dreie seg om flere gjerningspersoner, og øyenvitner forteller om kaos på stedet.

Tilstanden til de sårede er ikke kjent. Ingen er så langt pågrepet, men ifølge politiet har de funnet to halvautomatiske våpen på stedet.

Politiet skriver på Twitter at folk bør unngå området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer