Tre biler i ulykke – kvinne til sykehus med luftambulanse

Tre biler var involvert i en trafikkulykke på riksvei 13 i Granvin i Voss natt til tirsdag. En kvinne i 30-årene som hadde gått ut av en av bilene, ble påkjørt.

To biler havnet i grøfta på Hardangervegen i Voss natt til tirsdag på grunn av glatt føre. Foto: Politiet / NTB
To biler havnet i grøfta på Hardangervegen i Voss natt til tirsdag på grunn av glatt føre. Foto: Politiet / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En bil kjørte først av veien, og en annen bil stoppet opp for å hjelpe til. Da en kvinne som var passasjer i den første bilen, gikk ut i veikanten, ble hun påkjørt av en tredje bil som kjørte av veien fordi sjåføren ble blendet av bil nummer to, opplyser operasjonsleder Sine Mjelde i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

– Det var ganske omfattende, sier Mjelde.

En kvinne i 30-årene som hadde gått ut av en bil, ble påkjørt i Voss natt til tirsdag. Tre biler var involvert i ulykken. Foto: Politiet / NTB
En kvinne i 30-årene som hadde gått ut av en bil, ble påkjørt i Voss natt til tirsdag. Tre biler var involvert i ulykken. Foto: Politiet / NTB Vis mer

Kvinnen som ble påkjørt, ble først kjørt med ambulanse til Voss sykehus. Deretter ble hun fløyet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden hennes var tirsdag morgen fortsatt ukjent for politiet.

Politiet har beslaglagt førerkortet til sjåføren av bil nummer to, som blendet den tredje bilen. Politiet mener glatt veibane trolig var årsaken til at den første bilen kjørte av veien.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer