66 nye lotto-millionærer

Trakk 66 Lotto-millionærer påskeaften

66 personer går siste del av påsken i møte som Lotto-millionærer etter Norsk Tippings såkalte supertrekning påskeaften.

Denne maskinen foretar Lotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar . Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Denne maskinen foretar Lotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar . Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

63 personer og tre andelslag går siste del av påsken i møte med en millionpremie på konto etter Norsk Tippings såkalte supertrekning påskeaften.

12 personer fikk sju rette og vant 1,6 millioner kroner hver i den ordinære Lotto-trekningen. I tillegg kan hele 54 heldige vinnere av Supertrekningen påskeaften glede seg over 1 million kroner i premie.

Totalt ble det dermed trukket hele 66 millionpremier påskeaften – hvilket er rekordmange.

– I dag ble 63 personer og tre andelslag vinnere av millionpremier. Det er en rekord med god margin, sier trekningsredaktør Lars Hulleberg til NTB.

Rekorden fra påsken 2012 med 50 supertrekning-vinnere og tre ordinære vinnere er dermed slått.

Fylkene som fikk flest Supertrekning-vinnere, var Oslo og Østfold, hvor henholdsvis seks og fem heldige vinnere går siste del av påsken i møte med én million ekstra på konto.

Supertrekning er en god gammeldags loddtrekning blant alle kupongene som er levert inn siden forrige supertrekning, og det spiller ingen rolle om du har noen rette tall.

Forrige trekning av denne typen var lille julaften hvor 41 enkeltspillere vant en million hver. I tillegg delte to personer førstepremiepotten i den ordinære Lotto-trekningen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer