Trailer kjørte av veien og ned skrent - sjåfør hentet med redningshelikopter

En person er hentet med redningshelikopter etter at en trailer kjørte utfor veien og ned en skrent ved Kvinvatnet i Lurøy i Nordland. Traileren lekker diesel.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

– Sjåfør er fraktet bort av Sea King. Diesellekkasje fra semitrailer blir håndtert når den er godt nok sikret. Tungberger fra Mo i Rana på vei for å bistå med dette, opplyser 110-sentralen Nordland.

Sjåføren ble hentet ut av traileren blant annet ved hjelp av andre trafikanter. Ulendt terreng gjorde det vanskelig å frakte sjåføren opp til ambulansen og vedkommende ble heist ut av redningshelikopteret.

Også luftambulanse var på stedet.

Vogntoget er utenlandsk. Traileren ligger i en bratt skråning med skog. Det var frykt for at kjøretøyet skulle skli videre ned i vannet, opplyser politiet.

Ulykken har skjedd på Tonnesveien, fylkesvei 7410. Veien er sperret i begge kjøreretninger, men blir delvis åpnet innimellom.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer