Harry Kane:

Tottenham-sjefen avslører Kane-klausul

Tottenhams storsalg av stjerneangriperen Harry Kane inneholder en klausul som kan bringe engelskmannen tilbake til London-klubben ved en senere anledning.

Tottenham skal ifølge styreleder Daniel Levy ha en tilbakekjøpsklausul på Harry Kane. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB
Tottenham skal ifølge styreleder Daniel Levy ha en tilbakekjøpsklausul på Harry Kane. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det fortalte klubbens styreleder Daniel Levy da han sammen med hovedtrener Ange Postecoglu deltok på et forum med supporterne tirsdag kveld.

Levy delte imidlertid ingen detaljer om størrelsen på klausulen.

Spydspissen Kane forlot omsider de liljehvite i sommer til fordel for Bayern München etter lang tid med spekulasjoner rundt engelskmannens framtid. Tottenham var nødt til å selge 30-åringen før neste sommer dersom de skulle få penger for målgarantisten.

Kane skal onsdag i aksjon i mesterligaen hjemme mot Manchester United. På pressekonferansen før storoppgjøret var engelskmannen tydelig på hva Tottenham betyr for ham.

– Jeg kommer til å ha et øye til klubben resten av livet. Det gjør meg glad å se hvordan de spiller og at supporterne er fornøyde, sa 30-åringen.

Uten Kane i angrep har det likevel vært mye å glede seg over for Tottenham i starten av sesongen. 13 poeng på de fem første kampene gir foreløpig 2.-plass på Premier League-tabellen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer