Totalskadd i rekkehusbrann

Det brenner fortsatt, men politiet melder om kontroll på en brann som spredte seg fra en boenhet til en annen i et rekkehus på Stovner. Flere måtte evakueres.

Brann i rekkehus med fire boenheter på Stovner i Groruddalen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Brann i rekkehus med fire boenheter på Stovner i Groruddalen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Det var full overtenning da nødetatene ankom stedet, og brannvesenet meldte om spredningsfare. Det ble tidlig meldt at alle beboere i rekkehuset som brant var ute, og politiet valgte også å evakuere naborekkehuset.

– Det brenner godt. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen og melder om spredningsfare. Derfor har vi også evakuert de som bor i naborekkehuset, sa operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB ved 8-tiden.

Ifølge Iversen begynte det å brenne i den ene enden av rekkehuset, som har fire boenheter. Brannen spredte seg deretter til boenheten ved siden av.

Ved 8.30-tiden meldte politiet at boenheten der brannen startet er totalskadd, og at det er ukjent skadeomfang på naboenheten. Brannen er under kontroll, men politiet melder at det fortsatt brenner på stedet.

Politiet fikk meldingen klokken 07.49 fra beboere i en av de midterste boenhetene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer