Tordenvær ventes i store deler av landet

Søndag ventes det mye lyn og torden i Innlandet, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og i Trøndelag. Meteorologene ber folk unngå åpne sletter.

Meteorologene opplyser at tordenværet kan føre med seg lokalt kraftige vindkast og lokale kraftige regnbyger. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe / NTB
Meteorologene opplyser at tordenværet kan føre med seg lokalt kraftige vindkast og lokale kraftige regnbyger. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert

Faren for lyn og torden vil avta utover kvelden søndag. Det vil være store lokale forskjeller i intensitet. Noen steder vil ikke få tordenvær, melder meteorologene.

De anbefaler at man kobler fra elektriske apparater og at man unngår åpne sletter og store trær. Ikke svøm eller bad, lyder anbefalingen.

Tordenværet kan føre med seg lokalt kraftige vindkast og kraftige lokale regnbyger. Det er fare for skade på objekter som følge av lynnedslag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer