Tog kjørte på bil - en frigjort fra bilen

En person er frigjort fra bilen som ble påkjørt av et tog på en usikret planovergang i Sør-Odal kommune fredag formiddag.

En person er fraktet til sykehus etter at en bil ble påkjørt av et arbeidstog på en planovergang uten bom ved Sander stasjon vest for Kongsvinger fredag. Foto: Annika Byrde / NTB
En person er fraktet til sykehus etter at en bil ble påkjørt av et arbeidstog på en planovergang uten bom ved Sander stasjon vest for Kongsvinger fredag. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulykken skjedde rundt 500 meter sør for nedlagte Sander stasjon. Et arbeidstog kjørte på bilen i lav hastighet, ifølge politiet.

Ifølge Glåmdalen har et ambulansehelikopter landet på ulykkesstedet.

– Føreren er frigjort og tatt hånd om av helsepersonell fra Norsk Luftambulanse. Føreren er bevisst, og pårørende er underrettet, tvitrer Innlandet politidistrikt.

Ifølge politiet ble bilen truffet av et arbeidstog i lav hastighet på en usikret planovergang syd for Sander stasjon.

Meldingen om ulykken kom klokka 10.38, og Kongsvingerbanen ble da stengt mellom Skarnes og Kongsvinger, ifølge Bane Nor. Det er usikker hvor lenge sporet vil være stengt.

Bane Nor har tidligere foreslått å flytte nettopp denne overgangen for å bedre trafikksikkerheten.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer