To skadd på båttur i Australia - ble truffet av flygende «sverdfisk»

To brødre i Australia fikk alvorlige kuttskader da de ble truffet av «sverdet» til en seilfisk som kom gjennom lufta mens de kjørte båt i 40 kilometer i timen.

To brødre i Australia fikk alvorlige kuttskader da de ble truffet av «sverdet» til en seilfisk. Foto: NTB scanpix
To brødre i Australia fikk alvorlige kuttskader da de ble truffet av «sverdet» til en seilfisk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Mannen som var nærmest fisken så den i siste minutt og holdt armen opp for å beskytte seg selv, og i hovedsak hodet, det er da fisken traff og skapte mest skade, sier Michael Kerry, en av mannskapet på redningshelikopteret som rykket ut til ulykken, til ABC News.

De to mennene i 40-årene kjørte i en rib i nærheten av Coffs Harbour da de ble truffet av den 80–100 kilo tunge fisken av typen marlin.

I likhet med sverdfisken har marlin en skarp utvekst på overkjeven, og «sverdet» traff begge brødrene. Det er ikke uvanlig at marlin gjør hopp over vannflaten.

- Fiskens skarpe snute spiddet åpen den yngste brorens høyre underarm og forårsaket et åpent brudd, opplyser politiet i New South Wales.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer