Knivstikking i Horten

To skadd etter knivstikking i Horten

To menn i 20-årene er sendt til sykehus og legevakt etter knivstikking i Horten onsdag kveld. En mann i starten av 30-årene er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk i 23-tiden flere telefoner om slåssing i en leilighet i Horten i Vestfold, før de senere fikk telefon fra en av de involverte om knivstikking.

– Vi kommer raskt til stedet, og der får vi kontroll på tre personer, to av dem har fått skader i armen. Den tredje er gjerningspersonen, sier operasjonsleder Christian Prytz i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 00.45.

Én av de skadde er sendt til sykehus med kutt i armen. Den andre er sendt til legevakt med risp i armen. Politiet er ikke kjent med alvorlighetsgraden, men politiet opplyser like før klokken 6 at det ikke skal være snakk om veldig alvorlige skader.

Slåssingen skal ha foregått både i en leilighet og utendørs. Politiet antar at knivstikkingen skjedde i forbindelse med slåssingen.

Den pågrepne er satt i arresten.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer