Knivstikking i Horten

To skadd etter knivstikking i Horten

To menn i 20-årene er sendt til sykehus og legevakt etter knivstikking i Horten onsdag kveld. En mann i starten av 30-årene er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk i 23-tiden flere telefoner om slåssing i en leilighet i Horten i Vestfold, før de senere fikk telefon fra en av de involverte om knivstikking.

– Vi kommer raskt til stedet, og der får vi kontroll på tre personer, to av dem har fått skader i armen. Den tredje er gjerningspersonen, sier operasjonsleder Christian Prytz i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 00.45.

Én av de skadde er sendt til sykehus med kutt i armen. Den andre er sendt til legevakt med risp i armen. Politiet er ikke kjent med alvorlighetsgraden, men politiet opplyser like før klokken 6 at det ikke skal være snakk om veldig alvorlige skader.

Slåssingen skal ha foregått både i en leilighet og utendørs. Politiet antar at knivstikkingen skjedde i forbindelse med slåssingen.

Den pågrepne er satt i arresten.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.