Vis mer

To siktet for grov kroppsskade etter dødsfall i Steinkjer

Begge har en relasjon til den avdøde kvinnen i 50-årene.

(upublisert) Opprettet

To personer er siktet for grov kroppsskade etter at en kvinne i 50-årene døde i Steinkjer torsdag kveld, opplyser politiet.


- Politiet i Trøndelag etterforsker et dødsfall med uklar årsak i Steinkjer sentrum. Dødsfallet ble meldt til politiet klokken 22.45 torsdag kveld. Funn og opplysninger på åstedet gjorde at politiet startet etterforskning i saken. Avdøde er en kvinne i 50-årene, opplyser Kjetil Ravlo, funksjonsleder ved etterforskningsavdelingen i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.


Ravlo opplyser at de to siktede har en relasjon til avdøde.


- Politiet har gjort flere innledende undersøkelser taktisk og teknisk. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse med kriminalteknikere i natt, og det blir gjennomført en obduksjon i dag. Det forventes en foreløpig obduksjonsrapport i dag som vil avklare retningen på den videre etterforskningen, opplyser Ravlo videre.


Politiet varsler at de vil komme med ny informasjon i saken etter at den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.


(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.