Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

Voldtektsforsøk i Kongeparken

To russejenter har anmeldt voldtektsforsøk i Kongeparken

To jenter har anmeldt to ulike forsøk på voldtekt under russens Landstreff i Kongeparken ved Stavanger i helgen. Politiet etterforsker sakene.

Publisert

Det skriver Aftenbladet.

– Den ene saken ble registrert i våre systemer fredag kveld. Den andre natt til lørdag, sier jourhavende jurist Tor Arvid Bruskeland i Sørvest politidistrikt.

Han bekrefter at de fornærmede er russejenter som deltok på arrangementet. De anmeldte voldtektsforsøkene til personale som var til stede i Kongeparken.

Politiet etterforsker nå forholdene.

– Vi jobber med å innhente informasjon om de anmeldte forholdene. Vi er i startfasen av etterforskningen, men det er allerede tatt avhør i sakene, sier politifaglig etterforskningsleder Helge Kvia i Felles straffesaksinntak i Sørvest politidistrikt.

Politiet har registrert totalt fire sedelighetssaker under Landstreffet i helgen. De to andre sakene er seksuell handling uten samtykke. Totalt hadde politiet 85 oppdrag knyttet til arrangementet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.