ATV-ulykke i Hordaland

To personer i ATV-ulykke - én hentet i luftambulanse

To personer var involvert i en ulykke med en firehjuling i Manger i Radøy kommune i Hordaland søndag kveld. Den ene er fløyet til sykehus.

Publisert

– En person er fløyet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse, mens den andre er fraktet i ambulanse til samme sykehus, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt til NTB.

Skadeomfanget til de to er ikke kjent, men begge var ved bevissthet da nødetatene kom til stedet.

– Firehjulingen skal ha truffet en stein og deretter kjørt inn i en betongvegg. Vi kjenner ikke mer til omstendighetene rundt ulykken, men politiet er på stedet og foretar undersøkelser.

Det var flere andre personer til stede da ulykken skjedde, men det er uvisst om noen av disse var vitne til selve hendelsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.