To personer fløyet til sykehus etter ulykke i Stjørdalen

Føreren og passasjeren av en motorsykkel som kjørte på en mann som krysset E14 mellom Stjørdal og Meråker, er fløyet til sykehus.

Publisert
Sist oppdatert

– Det er en situasjon der en bil har parkert i veikanten. En mann fra bilen ble påkjørt av motorsykkelen i det han skulle krysse veien, sa operasjonsleder Astrid Metlid ved Trøndelag politidistrikt til NTB like før klokken 13.30.

– Motorsykkelen kjørte inn i autovernet, og mannen og kvinnen havnet over autovernet og ned mot elva. De stanset i noen trær og busker like før. Det har gått så bra som det kunne ha gått, sier politiets innsatsleder Vegard Bolås til Adresseavisen.

Dersom de ikke hadde blitt stanset, ville de havnet i Stjørdalselva, opplyser han.

De to ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim, mens mannen som krysset veien, ble kjørt til sykehuset i Levanger. Alle involverte er i 50-årene.

Veien ble sperret, og det oppsto kø på stedet, men klokken 14.15 opplyser Vegtrafikksentralen Midt-Norge at veien er åpen igjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer