To personer er alvorlig skadd, én av dem livstruende, etter voldshendelse i Grimstad

To personer er alvorlig skadd, en av dem livstruende, etter et slagsmål i Grimstad lørdag. En av de skadde er, sammen med to andre personer, siktet for vold.

Politiet jobbet på stedet etter at to personer er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en voldshendelse lørdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB.
Politiet jobbet på stedet etter at to personer er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en voldshendelse lørdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB. Vis mer
Publisert

– Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken. En av de innlagte på sykehuset har status som siktet, sier politiadvokat Vanja Bruvoll til NTB søndag formiddag.

Lørdag kveld omtalte politiet deres tilstand som «alvorlig». Til Fædrelandsvennen sier Bruvoll at det er snakk om «livstruende skader». Overfor NTB presiserer Bruvoll at fornærmede er livstruende skadd, mens den ene siktede er «alvorlig skadd». Slik var også situasjonen lørdag kveld. Bruvoll kan ikke uttale seg videre om deres helsetilstand.

Slagsmålet skjedde i en privatbolig i utkanten av Grimstad og politiet meldte om den klokken 18.40 lørdag.

To andre personer er også siktet for grov kroppsskade. De er pågrepet og sitter i arrest. Det er fremdeles tidlig i etterforskningen, og Bruvoll utelukker ikke at flere personer kan være involvert i saken.

Politiet vil gjøre flere avhør fremover, og har hatt krimteknikere på åstedet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer