Nødetatene på plass ved Arlanda, der det har vært en ulykke med en buss. Foto: Christine Olsson/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix
Nødetatene på plass ved Arlanda, der det har vært en ulykke med en buss. Foto: Christine Olsson/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix Vis mer

To omkom i bussulykke ved Arlanda

To personer mistet livet da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften, opplyser politiet.

Publisert

– Fire til fem personer er innblandet i ulykken. Vi har to hardt skadde og en lettere skadd, sier operasjonsleder Alexander Axelsson ved Storstockholms redningssentral.

Fire personer ble brakt til Karolinska universitetssykehus i Stockholm. Tirsdag ettermiddag bekrefter politiet overfor nyhetsbyrået TT at to av ofrene døde.

Myndighetene ble varslet om ulykken like etter klokka 10. Ulykken skjedde ved en omkjøring.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.