To mistet livet i frontkollisjon på E6 i Salten

To personer mistet livet og en person ble skadd i en frontkollisjon på E6 i Saltdal sør for Rognan lørdag kveld. E6 var stengt i over åtte timer etter ulykken.

Publisert

Følg Sol på Facebook!

Personen som overlevde ble fløyet med luftambulanse til sykehuset i Tromsø med alvorlige skader. Alle pårørende er varslet, opplyser politiet.

Ulykken skjedde i 90-sonen i en kurve ved Bleiknesmo i Saltdal rundt 25 kilometer sør for Rognan klokken 21.41. Klokken 6.15 søndag opplyser politiet at veien er åpnet for trafikk.

– To biler frontkolliderte og en tredje bil kjørte i grøfta. De to bilene som kolliderte har store skader. Seks personer var involvert, men de tre som satt i bilen som havnet i grøfta er uskadd, forteller operasjonsleder Kai Nilsen i Nordland politidistrikt til NTB.

Alle bilene var norskregistrerte, og flere av de involverte er hjemmehørende i Nordland, ifølge politiet. Operasjonslederen ønsker ikke å gå ut med alder og kjønn på de involverte.

– Det er etter avtale med de pårørende, sier han.

Nilsen opplyser at de to omkomne satt i hver sin bil. Årsaken til ulykken er det for tidlig å si noe om, men det er klart at en av bilene har havnet i feil kjørefelt.

Teknikere fra politiet og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen gransket ulykkesstedet natt til søndag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer