To menn siktet: - Ung kvinne holdt i leilighet mot sin vilje

To menn ble pågrepet etter at en ung kvinne natt til torsdag skal ha blitt utsatt for frihetsberøvelse og truet for penger i Nedre Romerike. En er fengslet.

Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Politiadvokat Mette Kristin Eriksen i Øst politidistrikt sier til Romerikes Bla d at de natt til torsdag fikk melding fra en ung kvinne som mot sin vilje ble holdt tilbake i en leilighet på Nedre Romerike.

– Kvinnen har forklart at hun ble utsatt for vold og ble presset for penger. Videre har hun forklart at hun klarte å komme seg vekk etter en stund og ringte da til politiet, sier Eriksen.

Kvinnen ble lagt inn på sykehus etter hendelsen, men er senere blitt skrevet ut.

Den ene av de to som er pågrepet etter hendelsen, ble lørdag fengslet i to uker av Søndre Østfold tingrett. Mannen i 20-årene samtykket til to ukers varetekt med brev- og besøksforbud.

Den andre mannen som var pågrepet i saken, ble lørdag morgen løslatt. Mistanken mot ham er ifølge politiet svekket, men siktelsen er opprettholdt.

Begge er siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning til frihetsberøvelse. Politiet sier de har grunn til å tro at flere gjerningspersoner er involvert i saken, noe også retten har lagt til grunn for kjennelsen om varetekt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer