To menn siktet for grovt skadeverk etter vannlekkasje på hotell i Trondheim

To menn i 20- og 40-årene er siktet for grovt skadeverk etter at de natt til søndag forårsaket de en stor vannlekkasje på et hotell i Trondheim.

Publisert

Lørdag kveld ble de to mennene bortvist fra hotellets bar med hjelp fra politiet. De ble pålagt å holde seg på hotellrommet til neste morgen.

Men søndag morgen ble politiet oppringt på ny. Denne gangen etter at det ble oppdaget en større vannlekkasje på mennenes rom.

– Vannet har rent fra et hotellrom i femte etasje og ned til resepsjonen. Brannvesenet har vært på stedet og utført rest-redning, skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter søndag formiddag.

– De to mennene er pågrepet og siktet for grovt skadeverk. De vil bli avhørt i løpet av kvelden, sier Ingar Sørvik ved politiet i Trøndelag til Adresseavisen søndag.

Til VG opplyste politiet at det var flere centimeter med vann inne på hotellrommet da politiet kom.

Adressa skriver at i alt elleve rom søndag er stengt etter oversvømmelsen. De to kranglefantene kan også vente seg en betydelig regning for skadene de har påført hotellet.

– Vi kommer til å kjøre hardt på når det gjelder økonomisk krav, men det er veldig vanskelig å si hvor høyt det blir, sier hotelldirektør Andreas Faaness til avisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer