To menn siktet etter knivstikking på Jevnaker

Tre menn ble onsdag kveld sendt til sykehus etter knivstikking i en bolig på Jevnaker. To av dem er siktet og blir avhørt.

Tre menn ble onsdag kveld sendt til sykehus etter knivstikking i en bolig på Jevnaker. To av dem er siktet og blir avhørt. Foto: Skjermdump
Tre menn ble onsdag kveld sendt til sykehus etter knivstikking i en bolig på Jevnaker. To av dem er siktet og blir avhørt. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Ifølge Sørøst politidistrikt oppsøkte to menn fra Hønefoss en tredje mann i et boligområde ved Randsborg på Jevnaker onsdag kveld i 23-tiden.

Innsatsleder Arne Guddal i Sørøst politidistrikt sa til Ringerikes Blad at det hastet med å få en av de skadde på sykehus. De to andre mennene fikk overfladiske skader. De to mennene fra Hønefoss er utskrevet fra sykehus og kjørt til arrest i Drammen, opplyser politiet til avisa torsdag morgen.

Mannen fra Jevnaker fikk mer alvorlige skader og ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo. Politiet opplyser at det dreier seg om knivstikk i overkroppen. Torsdag ettermiddag opplyser politiet i en pressemelding at vedkommende er operert, og at han ikke er livstruende skadd.

Politiet kjenner alle tre fra tidligere. En kvinne befant seg også i huset. Hun kom seg ut uten skader. Guddal kan ikke si noe om hvorfor de to oppsøkte mannen på Jevnaker, men de tre mennene er kjent for politiet fra tidligere.

Det er gjennomført en rekke vitneavhør og en foreløpig åstedsundersøkelse, opplyser politiet. Mannen som bodde i huset, er i 50-årene. De to andre er henholdsvis i slutten av 20-årene og 40-årene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer