To menn pågrepet for frihetsberøvelse i Moss

To menn er pågrepet og siktet for frihetsberøvelse i Moss. Det er to fornærmede, men det kan være flere og politiet utelukker heller ikke flere pågripelser.

Publisert

Ingen er fysisk skadd. Politiet opplyser at pågripelsen skjedde ved en adresse i Moss sentrum i 2-tida.

Det var en person som ringte inn til politiet og sa at det var uvedkommende i oppgangen som banket på dører, som førte til at politiet rykket ut.

– Da vi kom til adressen fant vi de to siktede og en av de fornærmede utenfor i bakgården. Den andre fornærmede fant vi et annet sted i sentrum av Moss, sier operasjonsleder Terje Marstad til NTB.

Han opplyser at alle involverte er menn og at både de siktede og fornærmede er kjent av politiet fra før. Folk i Moss trenger ikke kjenne seg utrygge.

– Det er ingen grunn til å være redde. Det er folk som politiet kjenner fra før på begge sider, og vi har kontroll på hendelsen, sier Marstad.

De fornærmede har uttrykt at de har kjent på frykt, men er altså ikke fysisk skadd. Hendelsesforløpet er uoversiktlig og politiet utelukker verken flere pågripelser eller at flere kan være fornærmet. Det er ikke tatt avhør av de involverte ennå.

Mennene som er pågrepet er i 20- og 40-årene.

(©NTB)

Mer om