To menn pågrepet etter drap i Mehamn

En 35-årig mann er pågrepet og siktet for drap på en 40 år gammel mann i Mehamn i Finnmark. En 32-årig mann er også pågrepet i saken.

Publisert

De to ble pågrepet i en politiaksjon mot et hus tettstedet Gamvik rundt klokka 10.50, og det skjedde uten dramatikk, opplyser Finnmark politidistrikt.

– Den ene personen som er pågrepet, er siktet for å ha skutt en mann i Mehamn tidligere på morgenen lørdag. Siktede er en 35 år gammel mann bosatt i Mehamn. Det er en relasjon mellom avdøde og siktede. Politiet ønsker ikke å gå i detalj nå på hvilken relasjon det er snakk om, heter det i en pressemelding.

– Den andre pågrepne er en 32 år gammel mann som var sammen med siktede. Politiet vil undersøke nærmere hvordan og på hvilken måte han har vært involvert i hendelsen, opplyser politiet videre.

Begge de to pågrepne vil bli satt i arrest med tanke på senere avhør.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.