To menn hentet opp av vannet i Rogaland – én får livreddende førstehjelp

To menn ble berget opp etter å ha falt i vannet i Kopervik i Rogaland lørdag formiddag. En måtte få hjerte- og lungeredning.

Publisert

En mann var bevisstløs og måtte få livreddende førstehjelp før han ble brakt videre til sykehus, opplyser Sørvest politidistrikt på Twitter lørdag formiddag.

Det er så langt klarlagt at til sammen tre menn i alderen 50 til 70 år var om bord i en større fritidsbåt som lå fortøyd til Hovedkaia i Kopervik. To av dem har falt i vannet. Én måtte altså få hjerte- og lungeredning.

Tilstanden hans var ukjent en times tid etter at politiet fikk melding om ulykken.

– Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme. Politiet iverksetter etterforskning for å fastslå hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.