To menn falt over mur og ned bratt skråning

To menn som lørdag kveld falt over en mur og ned i en bratt skråning i Kvam i Vestland, er reddet opp av mannskaper fra Bergen brannvesen.

Publisert

Ifølge Vest politidistrikt befant de to mennene i 20-årene seg 25 meter nede i en bratt skråning i Tokagjelet i Kvam. Gjennom gjelet renner Steindalselvi.

Mannskaper fra klatregruppen til brannvesenet rappellerte ned til de to, og klokken 23.18 meldte 110-sentralen at den ene personen var hentet opp og overlatt til helsepersonell. Klokken 23.31 var også den andre hentet opp fra skråningen.

Natt til søndag opplyser operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende at begge har kommet fram med ambulanse til Haukeland sykehus.

De skal ha vært kalde og hatt behov for medisinsk bistand, men det dreier seg ikke om alvorlige personskader. En av dem skal ha vært bevisstløs i perioder.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer