To menn er døde etter skuddveksling i Örebro

To menn i 20-årsalderen er døde etter en skuddveksling i Örebro søndag kveld. Politiet jakter på en eller flere gjerningspersoner.

Politi på stedet der to menn i 20-ågrene ble funnet livstruende skadd etter en skyteepisode i Örebro Sverige. Begge mennene døde av skadene. Foto: Pavel Koubek / TT / NTB
Politi på stedet der to menn i 20-ågrene ble funnet livstruende skadd etter en skyteepisode i Örebro Sverige. Begge mennene døde av skadene. Foto: Pavel Koubek / TT / NTB Vis mer
Publisert

De to mennene ble funnet med skuddskader i bydelen Varberga ved 20.30-tiden. Natt til mandag ble det meldt at begge døde av skadene og at politiet har innledet en drapsetterforskning.

For en drøy uke siden ble en mann funnet død etter en skuddveksling i samme bydel, og politiet forsøker å finne ut om det er en sammenheng mellom de to hendelsene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer